Pentru fatade ventilate va propunem gama G-ext de la Gentas. Tehnologia de fabricare, bazata pe tratarea tip EBC (Electro Beam Cure) a suprafetei, duce la realizarea unui produs cu performante de top si cu posibilitatea de a fi folosit pentru toata gama de aplicatii de exterior.

Pentru fatade ventilate compania noastra va poate ajuta cu urmatorele categorii de produse:

– HPL compact G-ext si G-com UV+, in decorurile de mai jos, cu dimensiuni de placi de 2800/3050*1300mm si cu grosimi intre 6 si 20mm

– sisteme de profile din aluminiu pentru substructura furnizate de noi in colaborare cu ETANCO Franta

Gama de decoruri in care poate fi realizat momentan G-ext este prezentata mai jos. Va incurajam sa ne contactati pentru ultimele noutati, acesta gama este in continua schimbare prin adaugarea de noi decoruri. De asemenea, daca decorurile din acesta gama nu va sunt potrivite necesitatilor sau proiectului existent, exista gama medie ca performante G-com UV+ care este mult mai extinsa ca decoruri.

 

NOTA: decorurile de mai sus sunt numai cu titlul de prezentare. Imaginile afisate pe ecranul Dvs. pot diferi substantial fata de decorul de pe HPL. Va rugam sa ne cereti o mostra de decor pentru confirmare – nu ne asumam raspunderea pentru eventualele comenzi bazate numai pe imaginile de pe site.